Köttfärslimpa med soltorkade tomater


Köttfärslimpa går att göra i massor av olika varianter denna variant är med soltorkade tomater.


4 personer

  • 500 g köttfärs
  • 1 burk creme fraiche (2 dl)
  • 1 st ägg
  • 1/2 dl mjölk
  • en burk/förpackning soltorkade tomater ca 200 g
  • salt
  • peppar
Tillagning
  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär tomaterma i småbitar.
  3. Blanda ingredienserna väl.
  4. Forma en limpa.
  5. Lägg på en smord plåt.
  6. Grädda i ugnen i 40 minuter.
Näringsvärde per portion köttfärslimpa
  • Energi 402 Kcal
  • Fett 25 g
  • Protein 31 g
  • Kolhydrater 7 g
Servera med kokt potatis och saltgurka eller sommargurka

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Julköttbullar med julmust

Helstekt gös i ugn

Sommargurka (Plura)