Snabba minitonfiskpizzor
Snabbt, enkelt, gott och nyttigt, vad mer kan man begära? Självklart kan man använda "vanlig" ost om man inte behöver hålla igen på kalorierna.
1 person
- 2 större rågkakor
- 2 msk tomatpuré
- 80 g hårdost, 10% fett
- 150 g tonfisk i vatten, avrunnen
- 6 st kalamataoliver
- oregano
- basilika
Tillagning
- Sätt ugnen på 225°.
- Riv osten.
- Lägg rågkakorna med den plana sidan uppåt på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
- Bred ut tomatpurén på rågkakorna.
- Strö över hälften av osten.
- Fördela tonfisk och oliver ovanpå osten.
- Strö över resten av osten.
- Krydda på oregano och basilika.
- Grädda minipizzorna i ca 10 minuter.
Näringsvärde per portion
- Energi 590 Kcal
- Fett 14 g
- Protein 68 g
- Kolhydrater 47 g
Kommentarer
Skicka en kommentar